Elfogadhatatlan

2023.09.10. 15:21

Nacsa Lőrinc: felháborító, hogy Donáth Anna álcivileknek szerez pénzt (videó)

Felháborító, hogy Donáth Anna álcivileknek szerez pénzt – mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője vasárnapi, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

MW

Nacsa Lőrinc, a KDNP vezérszónoka, frakcióvezető-helyettes

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

A KDNP frakciószóvivője a Magyar Nemzet oldalán szombaton a témában megjelent hírt úgy kommentálta, 

a baloldal nyíltan azért dolgozik, hogy Brüsszel ne a magyar családoknak, pedagógusoknak és vállalkozásoknak járó pénzeket fizesse ki, hanem balliberális holdudvarukat tömje milliárdokkal.

"Donáth Anna is elismerte, hogy személyes küldetésének érzi, hogy a lehető legtöbb forrást küldje a civileknek. Az viszont a napnál is világosabb, hogy ezek valójában csak álcivil szervezetek, a legtöbb közvetlen kapcsolatban áll a Soros-birodalommal és kiszolgálja annak politikai ambícióit"

– mondta Nacsa Lőrinc.

Kiemelte, hogy 

Brüsszel a dollárbaloldal segítségével olyan álcivil szervezeteket pénzel, amelyek a nemzeti kormányok megdöntésében, a magyar dollárbaloldal hatalomra juttatásában érdekeltek, hiszen részesei a Soros-hálózatnak

, és példaként az Amnesty Internationalt és a Magyar Helsinki Bizottságot hozta fel.

Donáth Anna és a dollárbaloldal pedig büszkén vállalja, hogy mindent megtesznek azért, hogy a jogosan nekünk járó forrásokat a magyar családok és pedagógusok ne kaphassák meg, kerüljenek inkább az őket kiszolgáló NGO-khoz. Ez felháborító

– fogalmazott a frakciószóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában