Bírálat

2023.08.13. 10:36

A feminista közgazdász szerint veszélyesek a nemátalakító műtétek

Nem várt oldalról kapott bírálatot a transzgender propaganda: a feminista közgazdász, Bethlen Anna feminista podcastben nevezte veszélyesnek a nemátalakító műtétek térnyerését – szúrta ki a Magyar Nemzet.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A Partizán című műsor legutóbbi, feminista podcastjében Bethlen Anna arról beszélt, hogy szerinte ezek a műtétek nem jelentenek megoldást a nemiidentitás-problémákra, inkább nemgyengítő műtétek. Álláspontja szerint egy is sok az ilyen műtétekből. 

A feminista közgazdász szerint a nemátalakító ideológia sokkal nagyobb jelentőségűnek akarja mutatja magát, mint amekkora valójában, leuralva egyben más szexuális kisebbségek tereit.

A Magyar Nemzet korábban a The Economist cikke alapján hívta fel a figyelmet arra, hogy a fiatalkorúak nemátalakítását jelenleg elavault protokoll szerint végzik, egy korábbi cikksorozatban pedig felidézték azokat a nyilvánosságra került magyarországi eseteket, amelyek a gyerekek „érzékenyítését”, vagyis szexuális fejlődésük befolyásolását célozták. 

Az eredeti cikkért kattintson IDE!  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában