Elismerés

2023.03.09. 11:53

Császár Attila kapta a Jótollú újságíró díjat

Az MTVA szerkesztő-riporterének ítélték oda ebben az évben a Médianéző által alapított Jótollú magyar újságíró díjat.

Idén Császár Attila kapta az elismerést

Császár Attila szerkesztő-műsorvezető, az MTVA munkatársa kapta idén a Jótollú Magyar Újságíró Sajtódíjat – jelentették be a Nézőpont Intézet és a Médianéző Központ által szervezett Sajtószabadság Magyarországon 2023 és Jótollú Magyar Újságíró Sajtódíj díjátadóján csütörtökön, Budapesten.

Boros Bánk Levente, a Nézőpont Intézet elemzési igazgatója méltatásában elmondta, a díjat minden év március 15-e alkalmából adják át, az eddigi díjazottak listája pedig büszkeséggel tölti el – írja a Médiapiac.

Boros Bánk Levente átadja a díjat Császár Attilának

A Médianéző Központ által alapított kitüntetést, amelynek célja az, hogy a jobboldali, konzervatív sajtó munkatársai is megkaphassák a munkájukért járó figyelmet és elismerést, idén ötödik alkalommal osztották ki. 2019-ben elsőként Gajdics Ottó (Karc FM, Hír TV), 2020-ban pedig Szentesi Zöldi László (akkor még Magyar Demokrata, most Magyar Nemzet) és az azóta elhunyt Swendt Pál (Magyar Nemzet) kapta meg. 2021-ben Huth Gergelynek, a PestiSrácok.hu főszerkesztőjének, valamint Villányi Károlynak, a Mediaworks Hírcentrum főszerkesztőjének ítélték oda a díjat, 2022-ben pedig Bayer Zsolt újságíró, a Magyar Nemzet publicistája vehette át az elismerést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában