Választás 2022

2022.04.01. 18:20

Márki-Zay továbbra is töretlenül tolja az egyértelmű hazugságokat (videók)

A helyi gazdák traktorral vonultak fel a baloldal miniszterelnök-jelöltje ellen, és azt kérték rajta számon, hogy fegyvereket küldene Ukrajnába.

"Orbán Viktor fegyvert szállít, a Magyar Közlöny márciusi 7-i számában le van írva"- Márki-Zay Péter az elmúlt időszakban számtalan alkalommal elmondta ezt a mondatot. Azonban a Magyar Közlönyben az szerepel, hogy Magyarország más szövetséges tagállamokba engedélyezi a fegyverek szállítását, és biztonsági érdekekre hivatkozva nem engedélyezi az Európai Unió Tanácsának, hogy Magyarország területén szárazföldi és légi úton Ukrajnába fegyvereket szállítsanak.

"Ha mindenáron küldeni akarsz katonát, öltözz be te! Nem innen kell magyarázni! Öltözz be, fogjál fegyvert, mutass példát!" - ilyen bekiabálásokkal fogadták Márki-Zay Pétert Örkényben. A helyi gazdák traktorral vonultak fel a baloldal miniszterelnök-jelöltje ellen, és azt kérték rajta számon, hogy fegyvereket küldene Ukrajnába. Volt olyan helyi lakos, aki azt kifogásolta, hogy trágyával etetett gombának nevezte a Fidesz szavazóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában