ki is Dobrev valójában?

2020.12.12. 13:35

Hollik István: Dobrev Klára lejáratókampányt indított Magyarország ellen (videó)

A Fidesz kommunikációs igazgatója azzal vádolta meg Dobrev Klára DK-s EP-képviselőt, Gyurcsány Ferenc DK-elnök feleségét szombaton, hogy „újra saját hazája ellen fordult” az elmúlt hetekben.

Hollik István az MTI-hez szombaton eljuttatott videoüzenetében azt mondta, hogy Dobrev Klára „Magyarországot lejárató kampányát” Brüsszelből pénzelik, hirdetéseit a bevándorláspárti erők finanszírozzák.

A kommunikációs igazgató szerint Gyurcsány Ferenc és felesége nem először köt szövetséget „a Soros-hálózattal” a hatalom megszerzéséért, és támad vele együtt saját hazájára. Ezért a Fidesz egy rövid videót készített Gyurcsány Ferenc feleségéről, hogy minden magyar ember pontosan láthassa, ki is Dobrev Klára valójában – közölte.

A videóban, amely a Fidesz közösségi oldalán érhető el, kitértek arra, hogy a DK-s politikus a Facebookon indított „lejáratókampányt, videosorozatában álhírekkel támadja a járvány elleni védekezést”.

A kampányra egyenesen Brüsszelből érkezett a pénz – közölte a nagyobbik kormánypárt, internetes portálok erről szóló híreit is mellékelve az összeállításban.

Brüsszel nem először állja a számlát, a Dobrev Klára által vezetett Altus céget éveken keresztül sok száz millió forinttal támogatták – közölték.

Dobrev Klára mindig „megszolgálja a támogatást”, nemrég az ATV-ben hangoztatta, hogy az EU ne adjon pénzt Magyarországnak a határvédelemre

- tették hozzá.

„Dobrev és Gyurcsány mindig Magyarország és a magyarok ellen” – közlik a feliratokkal ellátott összeállításban, amelyet a 2006-os rendőri fellépés képeivel illusztráltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában