Olvasó

2015.03.22. 10:23

Tavaszköszöntő Enyingen

Március 21-én a megérkező tavasz ünnepélyes köszöntése alkalmából meghívást kaptunk az Enyingi Rozmaring Nyugdíjas Klub Tavaszköszöntő ünnepségére.

Márkus Hilda

Örömmel tett eleget a Fm. Honvéd Nyugállományúak Székesfehérvári Klubjának NŐSZIROM ÉNEKKARA a meghívásnak. Természetesen most nem katonanótákkal köszöntöttük a klub tagjait, hanem igazi, pezsgő tavaszi dalokkal. Halmosi János a klub titkára is eljött velünk.

A bemutatkozás nagyon jól sikerült. Üde színfolt volt az énekesek mellén virító csodaszép virágok. Pereszteginé Krisztina köszöntője után a polgármester Viplak Tibor úr is köszöntötte kedves szavakkal a megjelenteket. A klub tagjai csodálatosan énekeltek, hiszen tudták, hogy a Tavasz itt van már az ablak alatt. Az is elképzelhető, hogy pont belesett mikor énekeltek az ablakon.



A vendéglátók kitettek magukért. Finom ebéddel vártak bennünket és a süteményeik - melyet a tagok sütöttek - igazi már már "lakodalmas" jellegű összhatást okoztak a szépen terített asztalokon.

Barátkozás, beszélgetés a tagokkal igazi ünnep volt a tavasz első napja. 

A búcsúzás pillanataiban természetesen visszahívtuk a vendéglátókat és köszönjük a kellemes délutánt nekik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!