Krimi

2023.08.01. 06:30

Pillanatokkal a halála előtt még fotózott az extrém sportoló

A szenvedélye vitte a sírba: 220 méterről zuhant le Remi.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Remi Lucidi azzal vált híressé, hogy az Instagramon tett közzé felvételeket különböző épületóriások megmászásáról. A 30 éves francia férfi Instagram-oldalán sok fotó látható, ahol mindenféle objektumok, tornyok tetején, szédítő magasságban álldogál és szelfizik. 

Végül a szenvedélye okozta Lucidi halálát: a 30 éves férfi 220 métert zuhant egy hongkongi lakóépületről. Állítólag úgy jutott fel a felhőkarcoló tetejére, hogy a biztonsági őrnek azt hazudta a portán, hogy egy barátját látogatja meg a 40. emeleten.

A kamerafelvételekből kiderült, hogy felment a 49. emeletre, ahol kiszállt a liftből, majd a lépcsőn sietett fel a legfelső emeletre.

Este 7 óra 38 perckor egy takarítónő látta őt utoljára, amikor Lucidi a legfelső emeleti lakás ablakán kintről bekopogott. A nő annyira megijedt a feltételezhetően segítséget kérő férfitól, hogy nem engedte be a lakásba, hanem értesítette a rendőrséget. Ám Lucidi nem bírta tovább odakint és lezuhant, még mielőtt a segítség megérkezhetett volna – írja a New York Post nyomán a Metropol.

Íme Remi utolsó fotója:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!