Bulvár-celeb

2024.01.14. 15:20

Egy ismerős kifecsegte: így kommunikál Michael Schumacher a szeretteivel

A család továbbra is óvja a legendát a nyilvánosságtól.

MW

Forrás: AFP

A legendás Formula–1-es pilóta és hétszeres világbajnok, Michael Schumacher 10 évvel ezelőtt, 2013. december 29-én szenvedett síbalesetet Meribelben, amikor a feje súlyosan megsérült. Többször műtötték, és egy időre mesterséges kómába helyezték. A baleset óta a családján kívül senki sem tudja pontosan, mi van vele, féltve óvják a nyilvánosságtól – írja a Life.hu.

Michael Schumacher családja csak a hozzájuk legközelebb álló emberekkel osztja meg az egykori pilóta állapotáról szóló információkat, a tragikus baleset óta szinte semmit sem tudni róla.

 

A legenda Jean Todt társaságában
Forrás: AFP

A Ferrari korábbi főnöke, az FIA jelenlegi elnöke, Jean Todt még 2020 szeptemberében, a Toszkánai Nagydíj előestéjén úgy nyilatkozott:

„Múlt héten láttam Michaelt. Küzd.”

Még abban a hónapban jelentették, hogy Schumacher több időt tölt Mallorcán. Elisabetta Gregoraci, a korábbi F1-es csapatfőnök, Flavio Briarote volt felesége a spanyol sajtóban így nyilatkozott:

„Michael nem beszél, a szemével kommunikál. Mindösszesen csak három ember látogathatja meg.”

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!