Titok

2023.11.06. 10:00

Megtörte a csendet Michael Schumacher öccse: „Ezt el kell fogadnunk”

Ralf Schumacher szerint igazságtalan az élet.

MW

Egy rajongó Michael Schumachert ábrázoló zászlóval a kezében a hétszeres Forma–1-es autós gyorsasági világbajnok korábbi csapata, a Ferrari által szervezett csendes ünnepségen a francia Alpokban fekvő Grenoble egyetemi kórháza előtt 2014. január 3-án, a sportoló 45. születésnapján

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Guillaume Horcajuelo

Michael Schumacher és családja élete 2013. december 29-én változott meg örökre. A Forma–1 hétszeres világbajnoka egy franciaországi sípályán bukva sziklába verte a fejét, és bár a haláltól megmentették az orvosok, azóta is a világtól elzárva ápolják. A családja gondosan titkolja az állapotát. Öccse, az F1-ben 11 szezont versenyző Ralf Schumacher most megtörte a csendet – írja a Bors.

Az élet néha sajnos nem igazságos. Ezt el kell fogadnunk

– utalt a most 48 éves expilóta, jelenlegi szakkommentátor egy interjúban egyértelműen arra, hogy legendás bátyja továbbra sincs jó állapotban.

„Ha a gyerekeire, Gina-Mariára és Mickre nézek, nevet a szívem. Ha a családból valaki a tanácsomat kéri, ott vagyok neki. De ők a saját útjukat járják”

– mondta Ralf Schumacher.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!