Bulvár-celeb

2023.08.05. 10:00

Hitte volna? Elképesztő, mik lehetnek az ingyenes szállodai sampon flakonjában!

Ezután sosem fogja használni a szobákba kitett tisztálkodószereket, az biztos.

MW

Illusztráció: Shutterstock

A saját TikTok-oldalán hívta fel az utazók figyelmét egy szállodavezető egyes ajándéktermékek veszélyeire. Már egymilliónál is többen látták @travelinghotelmanager néven szereplő felhasználó futótűzként terjedő videóját, amelyben fontos dologra figyelmezteti a nyaralókat. 

A hotelszoba fürdőjében lévő samponokat, balzsamokat és tusfürdőket sosem szabad használni. Főleg akkor, ha azok pumpások, utántöltöttek. Ezek az üvegek ugyanis mindig tele vannak, de nem biztos, hogy azért, mert a személyzet már kicserélte, lehet, hogy az előző vendég tett bele valami káros szert. Ez lehet akár hajszínező, szőkítőpor vagy bármi más - derül ki a Bors cikkéből. 

Azt üzeni a magát szállodamenedzsernek mondó TikTokker: ha mindenképp szeretnénk ezeket használni, mert nem vittük magunkkal a saját egészségügyi és tisztálkodási termékeinket, akkor menjünk le a recepcióra, és kérjünk egy eredeti, bontatlan csomagolású szettet.

A videó alatt kommentben többen is kérték, hogy mondjon példákat, de volt olyan is, aki le is írta hasonló élményét. Sőt, egy ex-hotelmenedzser, Melissa Hanks szintén megosztotta azt az esetet, amikor szőrtelenítő krémmel találkozott egy ilyen samponos üvegcsében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!