Nap képe

2010.06.29. 15:23

Strongie horogra akadt

Fehérvárcsurgó - Már eddig is sok hatalmas példány került szákba a tározónál, ezúttal egy kapitális ponty mellett büszkélkedhet horgász.

Tihanyi Tamás

A fehérvárcsurgói tározónál a magas vízállás ellenére mosolygott rá a horgászszerencse az elmúlt hét végén   a vízterület mellett  lévő sok pecás közül  egy, Csabdiból érkező bojlis horgászra, akinek sikerült egy kis időre egy hatalmas tőpontyot fogságba ejtenie. A 19,80  kilogrammos  hal a jelekből ítélve még nem találkozott horoggal, ezért különösen nagy örömet okozott kifogójának, Költő Gézának. A kíméletes, csónakból való fárasztásban társa, Szerencsés János segédkezett. A halat  hatalmas ereje miatt Strongie névre keresztelték el, majd a  fotózás után a ponty visszakerült a tározóba.    A Horgászegyesületek Fejér Megyei Szövetsége egyébként lapunkon keresztül arról tájékoztatja a  horgászokat, hogy a jövő héten  a fehérvárcsurgói és a pátkai víztározóknál, valamint Fehérváron, a Palotavárosi tavaknál   halasítást terveznek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!