Nádasdladány

2010.06.18. 15:11

Mecseknádasdon járt a nádasdladányi nyugdíjas klub

Nádasdladány - 2003-ban jött létre a két település közti kapcsolat, azóta a ladányi nyugdíjasok egy kicsit még szorosabban ápolják a másik két nyugdíjas klubbal kialakított barátságot.

Siki Szabolcs

A június 17-ei összejövetel is egy ilyen találkozó volt a mecseknádasdi csapattal. Náluk a csütörtök a klubnap, és úgy gondolták, összekötik a két eseményt. Dél körül érkeztünk meg, a kölcsönös köszöntők után finom ebéddel várták a vendégeket. Ez alkalommal jelen volt dr. Wekler Ferenc országgyűlési képviselő is, aki Mecseknádasd polgármestere. Mindkét csapat sokszínű, változatos műsorral szórakoztatta a jelenlévőket. A bemutatók után ellátogattunk egy pincébe, ahol a helyi borászok italaiból állítottak össze egy gyűjteményt. Kóstolhattunk és vásárolhattunk is. Bár többször jártunk már Mecseknádasdon, mindig tudnak valami újdonsággal, érdekes látnivalóval kedveskedni a csapatnak. A pincelátogatást követően a vacsora után még tovább szórakozott a két klub csapata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!