Mór

2011.11.30. 08:09

A kisgyermekes anyákért

Mór - A helybeli rászorulók megajándékozása céljából hirdet idén is cipősdoboz akciót a családsegítő, az egyházak és a helyi Karitasz segítségével a Móri Nőkért és Anyákért Közhasznú Egyesület, közkeletű nevén a MONA.

B. Kiss László

Az egyesület tavalyi felhívása örvendetes eredménnyel zárult, akkor összesen mintegy 300 doboznyi ajándékot oszthattak szét azok között, akik nélkülözni kénytelenek - tudtuk meg Szabó Imola Évától,  a 2009-ben alakult civil szervezet elnökétől. A dobozokat az egyesület baba-mama klubjában, a gyermekkönyvtárban, illetve a családsegítőnél lehet leadni december 17-ig. Azon a szombaton egyébként családi karácsonyt rendez az egyesület az Erzsébet téri Művelődési Házban, ahol 15 órától játszóház lesz, majd 16 óra 30-kor egy zenés mesejátékot, a Holle anyót tekinthetik meg a résztvevők. Az egyesület nagy elánnál vetette bele magát a közösségi munkába: a bornapi herceg és hercegnőképző című programjukat mintegy 250 apróság csinálta végig - mondta az elnök, aki maga is két kisgyerek, a 4,5 éves Lencsi és az egy éves Levente  édesanyja. A MONA országos fotópályázatot is hirdetett, a beküldött képek a Lamberg-kastélyban láthatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!