Szépségek a parkolóban

2020.06.24. 14:30

Szezonnyitó a Fejér megyei opelosoknál

Nagy erőkkel készül az Opel Találkozósok Fejér Megye (OTFM) csapata a július 11-i szezonnyitó eseményükre, melyre Székesfehérváron, az Aszalvölgyi úti hipermarket parkolójában kerül sor.

Elekes Gergő

Minden alkalommal sokan kíváncsiak a fehérvári klub szépségeire

Forrás: Juhász Tamás

Amint azt Juhász Tamás klubelnöktől megtudtuk, az utolsó találkozójuk 2019. október 12-én volt, a téli szezonban nem tartanak az időjárás viszontagságai miatt rendezvényeket, így már nagyon várják az idei első eszmecserét.

Szépségek a parkolóban

Eredetileg 2020. március 14-én lett volna a szezonnyitó, minden évben ilyen tájban kerül erre sor, ám pont akkor csapott le a koronavírus-járvány, ami miatt le kellett mondaniuk a találkozót. Most azonban, hogy a veszélyhelyzetnek vége, megnyílt az út előttük.

Mivel elég rég találkoztak, így Tamás sok klubtag jelenlétére számít, ami nagyjából 20-40 autót jelent, de elmondta, ha kevesebben lesznek, akkor sincs gond, hiszen a családias hangulatú eseménynek is megvan a maga bája.

A szezonnyitó során szokták megbeszélni az évre vonatkozó terveket, kirándulóhelyeket, ötleteket, így a július 11-i találkozón ezen lesz a hangsúly, különleges programokkal nem készülnek, de persze a kiállított járműveket megcsodálni, velük fotózkodni lesz lehetőség, ahogy szakmai beszélgetések lebonyolítására is nyitottak a tagok. Az sem kizáró ok, ha valaki más típusú autóval érkezne, ha pedig valaki épp a „villámos” márkával kapcsolatban kérné ki a tagok segítségét, az OTFM memcsak a jó, de a kényes dolgokról is szívesen mesél a látogatóknak, hiszen rengeteg motortípusú, felszereltségű jármű sorakozik fel majd a parkolóban.

– Volt már arra is példa, hogy valaki műszaki probléma miatt jött kikérni a véleményünket, és rögtön a második ember megmondta neki a hiba okát, az illető pedig azóta már a klubunk tagja – mesélte Juhász Tamás.

Minden alkalommal sokan kíváncsiak a fehérvári klub szépségeire
Fotó: archív / Juhász Tamás

Augusztusban kétnapos

A folytatással kapcsolatban a klubelnök elmondta, érkezett egy felkérés egy elég friss alakulat, a Dél-Dunántúli Opel Club részéről, hogy idén tartsanak egy közös, kétnapos nyári találkozót augusztus környékén. Ennek a részleteiről még folynak a tárgyalások, mivel a szervezők nem szeretnék, hogy az esemény egyéb autós rendezvények időpontjával ütközzön, ám ha a lehetőségek engedik, biztosan sort kerítenek erre.

Ha pedig kíváncsiak arra, milyen egy igazi nyári találkozó az OTFM-nél, tekintsék meg tavaly készült galériánkat.

https://www.feol.hu/galeria/jotekonysagi-opel-talalkozo-a-borgondi-horgaszparadicsomban/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!