Rosszkor volt rossz helyen

2022.06.02. 17:02

Két autós keménykedett, egy harmadik járt pórul: bosszantó videót rögzítettek az M7-esen

Feol.hu

Egészen elképesztő felvételt kapott a Budapesti Autósok közössége egy autóstól, aki egy rajta kívülálló konfliktus legnagyobb vesztese lett 2022. május 28-án, az M7-es autópályán, az érdi emelkedő előtt.

A felvétel készítője a fekete BMW-vel haladt az M7-esen, a belső sávban, tekintettel arra, hogy előzött (volna). A kamerás autó, ami egy – szintén – BMW volt (iX) rögzítették az esetet, gyakorlatilag minden lényeges nézőpontból.

“Az M7 autópálya belső sávjában haladtunk Budapest irányába. A külső és középső sávban haladók bemutattak egymásnak. Büntetésül a külső sávban haladó autós hírtelen ráhúzta a középső sávban haladóra az autót, ami ettől nekünk jött. Volt rendőrségi helyszínelés, a Citroen vezetője nem állt meg, pedig a visszapillantó tükörben kellett, hogy lássa mi történt. A felvételt a velünk ütköző BMW IX gyári kamerái vettek fel. A rendőrség is átvette a videót.” – írta meg az esethez hozzáfűzve.

Megdöbbentő, hogy sokaknak még mindig elképzelése sincs, hogy mekkora baj történhet egy vélt, vagy valós sérelem miatt elkövetett közúti veszélyeztetésből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!