Frissen Fejérből

2021.03.31. 18:48

Ennyi idő átjutni Székesfehérváron Szabadbattyán felől érkezve pandémiás csúcsidőben (videó)

Ezúttal is érdekes végeredmény született!

Bagotai Zsanett, Elekes Gergő

Fotó: Bagotai Zsanett, Elekes Gergő / Feol.hu

Sokszor heves vita tárgya a fehérvári közlekedés: az állandó dugók, a cipzárelv helyes vagy helytelen használata, a türelmetlen sofőrök, a parkolóhelyek száma, a listát pedig napestig lehetne még sorolni.

A március elején indult sorozatunk első részében úgy gondoltuk, hogy kiderítjük, ha a 8-as főútról, Veszprém irányából közelítjük meg a koronázóvárost, mennyi időt vesz igénybe keresztülhaladni rajta, ha mindezt csúcsidőn kívül tesszük meg. Az eredményünkről ebben a cikkben számoltunk be:

[embed]https://www.feol.hu/loero/mennyi-ido-alatt-jutunk-el-szekesfehervar-egyik-vegebol-a-masikba-video-4728766/[/embed]

Egy héttel később tesztünket ismét elvégeztük ugyanezen az útvonalon, ám ezúttal a délutáni csúcsidőben. Az itt kapott eredményt itt olvashatják:

[embed]https://www.feol.hu/loero/ennyi-ido-atjutni-pandemias-csucsidoben-szekesfehervaron-video-4751422/[/embed]

Olvasóink visszajelzései alapján ismét útnak indultunk, ezúttal Szabadbattyán felől, a Balatoni úton érkeztünk meg a városba, hogy azon végighaladva, a Budai út érintésével Velence felé távozzunk a 7-es úton. Tettük mindezt ismét délután 16 órakor. És hogy milyen eredményt kaptunk? Íme!

Továbbra is várjuk olvasóink kommentjeit, ajánlásait, mely útvonalon végezzük el tesztünket és milyen időpontban?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!