Hirdetés

2018.11.23. 13:11

Thule az igazi útitárs a kirándulók, síelők szerelmeseinek

Akár legyen szó télről és a szezonális síelésünkről, akár legyen szó tavaszi, nyári vagy őszi autós kirándulásokról, a sílécek és egyéb szükséges csomagok szállításához az egyik legjobb megoldás a Thule tetőboxok használata, melyeket részletesen is megtekinthetünk a Thule termékek nagy ismerőjének, a fekmester.hu-nak a weboldalán.

Svéd minőség és biztonság

A Thule tetőcsomagtartók használata egy utazás során több szempontból is praktikus és kényelmes megoldás, sőt ha az autónkban nincs síléc alagút, ez az egyetlen használható megoldás, hogy a kedvenc síléceinket biztonságban magunkkal vihessük.

A Thule tetőboxok Svédországban készülnek, ahol a jól használhatóságon, a szemet vonzó megjelenésen kívül legalább annyira odafigyelnek a biztonságosságra is, amint azt már több teszt is bizonyította, hogy a Thule termékei a világ legbiztonságosabbnak tartott tetőcsomagtartók közé tartoznak.

 

Ha nincs elég hely az autóban, az egyik legpraktikusabb megoldás a Thule tetőcsomagtartó

A svéd Thule a világ egyik vezető tetőcsomagtartó gyártója. Az 1942-ben alapított cég talán a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik a tetőboxok tervezése, fejlesztése és gyártása terén.

A Thule tetőcsomagtartók ma már egyet jelentenek a példás tartóssággal, a kitűnően kialakított aerodinamikával, a stílusos dizájnnal és a megkérdőjelezhetetlen praktikussággal.

Mindezen előnyök közül mégis talán a legfontosabba a praktikum, az ügyes és okos pakolhatóság, melyet bárki, a család szinte minden tagja könnyen és egyszerűen használhat, nem kell hozzá szakértelem vagy megelőző betanulás.

Függetlenül attól, hogy az autóban lévő kevés hely miatt extra ruházatot, kemping felszerelést, sporteszközöket, vagy éppen sífelszerelést szeretnénk magunkkal vinni az kirándulásra, a Thule tetőboxok ott van az autónk tetején és minden gondunkat megoldja

 

Mitől egyedülállóak a Thule tetőcsomagtartók?

Bár a piacon sokféle tetőcsomagtartó gyártó van, a Thule termékeivel nehéz bárkinek is versenybe szállnia, amikor például a modernitás, vonzó megjelenés és a praktikusság kerül szóba. Nézzük most, mik a Thule tetőboxok főbb előnyei:

  • Az olyan technológiákkal, mint az AeroNose, a Thule termékek jobb aerodinamikai együtthatót képesek elérni, mint általában a többi gyártó termékeinek nagy része. Az üzemanyag megtakarítás előnyén kívül a jármű menetdinamikai tulajdonságai is jobbak lesznek.
  • SecureLock védelem. A Thule által gyártott tetődobozokat lopásgátló funkciók védik. Ez a cég egyik legfrissebb fejlesztése, mely biztosan óvja és megőrzi az összes csomagot.
  • Stílusos dizájn. A magas szintű formatervezési tapasztalattal és minőséggel, a magasfényű, akár két tónusú fényezéssel a Thule tetőboxai finomabbak és futurisztikusabbak, mint a versenytársak tetőcsomagtartóinak nagy része.
  • Praktikusság. A Thule tetőboxok könnyen és egyszerűen felszerelhetők, a legtöbb esetben a telepítéshez nincs szükség semmilyen eszközre. A legtöbb Thule tetőcsomagtartó akár két oldalról is praktikusan pakolható.
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!