Lóerő

2011.09.23. 17:26

Jeremy Irons imádja a motorokat

Etyeken forgatja a Showtime nagysikerű történelmi sorozatának, a Borgias-nak a második évadát Jeremy Irons. Az Oscar-díjas brit színészről köztudott, hogy nagy rajongója a túramotorozásnak, és mind Nagy-Britanniában, mind Magyarországon a BMW motorjaival rója az országutat.

Matolcsi Renáta

Irons tavaly, a sorozat első évadának forgatása alkalmával már használt egy R 1200 GS-t hazánkban, s úgy döntött, idén ismét a legendás túramotor-család tagjának nyergébe ül. A különleges, fekete fényezésű 110 lóerős R 1200 GS Adventure Ariple Black modellt Jeremy Irons novemberig, az évad forgatásának végéig használja majd, így akár az utakon is találkozhatunk vele. A színésznek Zámbó Balázs motorkerékpár menedzser adta át a gép kulcsait: „Nagyon örülünk, hogy Jeremy Irons ismét a mi motorkerékpárjainkat választotta magyarországi tartózkodása során. Fontosnak tartjuk, hogy egy ilyen illusztris vendég minél több oldalát ismerhesse meg az országnak, amihez remek lehetőséget kínál a túramotorozás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!