Lóerő

2010.08.21. 02:26

Stílusos, spórolós kerékpár

Budapest - A Leier Cégcsoport a kor igényeit felismerve, és a környezetvédelem fontosságát szem előtt tartva elektromos járművekkel bővítette termékpalettáját.

Miskei Anita

Elektromos férfi és női városi kerékpárt, hegyi kerékpárt, kétféle teljesítményű motorkerékpárt, összecsukható rollert, elektromos vezeték nélküli fűnyírót, golfautót, mozgáskorlátozott-járművet, és hamarosan elektromos személy- és kisteherautót hoztak hazánkba. Ezek mindegyike jól felszerelt, kezelhető, stílusos, gazdaságosan használható és környezetkímélő. Az elektromos járművek fenntartása olcsó, használatukkal megspórolható a folyamatosan dráguló üzemanyag, a kötelező felelősségbiztosítás, a parkolási díj, de még az olyan szervizköltségek is, mint például az olajcsere. Egy-egy töltéshez szükséges elektromos áram költsége pedig töredéke a hagyományos üzemanyagáraknak. Egy elektromos roller 15 kilométer, egy kerékpár 45, amíg egy robogó akár 80-90 kilométer megtételére is képes egyetlen töltéssel. Az akkumulátorok töltéséhez a háztartásokban használt 230 volt feszültség szükséges, egy lítiumos akkumulátor teljes feltöltése öt-hét órát vesz igénybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!