Kultúra

2017.07.06. 14:16

Lepsényi falunap, lyukas fazékra

A szervezők újdonságként meghirdették az első lepsényi pitesütő versenyt. Pihe-puha finomságokat várnak a falunapon, ötletes elnevezéssel és ízléses tálalással.

V. Varga József

Az aprónépet vidámpark várja július 8-án, szombaton 10 órától a sportpályán. A 8. lyukas fazék fesztivál főzőversenye ezúttal válogatott csülökpörköltekről szól majd. A leghasználhatatlanabb, legrozsdásabb és leglyukasabb fazekat is keresik, a voksolás a közösségi oldalon zajlik. Lesz kirakodóvásár, csillámtetoválás és íjászat, a jó ebédhez pedig jó muzsika dukál. A délutáni színpadi produkciók sorát bábjáték nyitja, majd a Tótágas Tornárium légtorna bemutatója következik. Jön Mc Flórián, láthatunk rúd- és légi akrobatikát, bemutatkozik az Aska Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány. Este 18 órától Leblanc Győző és Tóth Éva ad koncertet, és őket követi később Kocsis Tibor. A Balance Band mulatós nótákkal szolgál, az utcabálon a Black & White Duó húzza a talpalávalót. A vidámpark vasárnap is nyitva tart, az ingyenes egészségügyi szűrésekre 15 órától lehet jelentkezni. Tűzoltó és kempo bemutatót tartanak, 18 órától a Desperado, majd 19 órától Janicsák Veca koncertezik.

Tótágas Tornárium

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!