Kultúra

2017.02.07. 17:25

Igéző: bábelőadások

Székesfehérvár - A Volt egyszer egy... című bábelőadást mutatja be az Aranyszamár Bábszínház február 12-én, 11 órakor az Igézőben. Ugyanott február 19-én, 11 órakor a Hattyúfivérek bábjáték látható, a Holdfű Színháztól.

Szabó Zoltán

Szóval volt egyszer egy kislány, aki elindult a világba, mert az udvarán nyújtózkodó Nagy Üres mellett nem volt maradása. Útja során pöffeszkedő almákkal, rebbenő pillás békával találkozott - és mindenki mással, akiket Máté Angi író megálmodott.

A Volt egyszer egy... bábelőadás vasárnap látható az Igézőben
Fotó: Igéző

Miután mindenkitől gyűjtött valami emléket, elért oda, ahol repülőket hajtogatnak leveleikből a fák, és már nem rettentő többé az üres..

A Hattyúfivérek az ismert Grimm mese feldolgozása, és a testvéri szeretetről szól. Főhőse megtudja, hogy ő bizony nem egyedüli gyermek, csak édes bátyjai egy átok miatt gyermekkorukban hattyúvá változtak. Útnak indul, hogy sok-sok akadályt leküzdve, végül megváltsa testvéreit...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!