Kultúra

2013.07.22. 19:54

A Gójóstól és barátai a Völgy Katica Udvarán

Taliándörögd - Az énekmondó Nap költeményeivel diskurál a nagyérdeművel, szép és gonosz dalok jönnek, koncertezik az Országos Hiánycikk, megkezdi rendelését a Völgyben Téboly-doktor.

V. Varga József

A székesfehérvári-szabadbattyáni Gójóstól Baráti Társaság és barátai számos produkcióval szerepelnek július 26-ától augusztus 4-éig a Művészetek Völgyében. Amint Kozma Katalintól megtudtuk: az előadások, a bemutatók helyszíne ezúttal is a Katica Udvar lesz Dörögdön. Lesz ott minden, mi szemnek, fülnek, elmének kedves. A Gójóstól Társulat nyolc produkcióval szerepel. A következőkkel: Amatőr Beugró (a lehetőségekhez mérten), Konti Gábor: Az emberiség sorsa (mini abszurd), Luminescence (extrém fényjáték), Mélácska (vásári komédia), Pop-rock-musical est (népszerű rock dalok, musical-részletek), Varga Péter Dávid: Kész téboly! és Téboly-doktor (abszurd dráma), VerSzeánsz (bárki bekapcsolódhat kedvenc vagy saját versével).

Török-Zselenszky Tamás is fellép a Völgyben (Fotó: V. Varga József)

Török-Zselenszky Tamás (Nap) költő, zeneszerző egy szál gitárral zenéli-mondja dalait barátai meghívására (látható hangok játszanak). A Gójóstól további meghívottjai: Gimpel Tomi (szép és gonosz dalok), Tóth Bálint (felolvasás-beolvasás) és Major Bálint (énekes-gitár). A Katica Udvar vendégei: Cirkusz-KA Trió (zene, álmok és mesék), Országos Hiánycikk (koncert), Zenekör (örömzene, hangosítás nélkül).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!