Kultúra

2010.10.04. 12:47

Az idén is lesz Fehérvár Szalon

Székesfehérvár - Október 8-án 17 órakor megnyílik az idei Fehérvár Szalon, amelynek színhelye ezúttal a Volksbank galériája.

Gábor Gina

A képző- ipar-és fotóművészeti kiállításra az idén is Székesfehérváron élő vagy a városban dolgozó alkotók adhattak be műveket. A pályamunkák közül  ezúttal is szakértő zsűri választotta ki a tárlaton szereplő alkotásokat. A kiállító művészek: Acsa Szűcs Imre, Arany Gold Zoltán, Bukovácz Lajos, Dér Adrienn, Hegedűs2 László, Hegedűs Hanna Léna, Horváth Hella, Jónás Attila, Keller Ági, Kohut Mihály, Kovács Éva Vica, Kovács Milán, Kovács Veronika, Madarász Eszter, Méhkas Dia Project, Miklós János, Molnár Miklósné, Nádi Boglárka, Nagy Edit, Paczona Márta, Pálné Hencz Teréz, Pintér Balázs, Revák István, Révész Napsugár, Somogyfoki Bernadett, Szabó Tamás, Szentes Ottokár, Szolnoki Szabolcs, Ujházi Péter, Varga Gábor Farkas  és Végvári Beatrix. A kiállítás megnyitóján adják át ünnepélyesen a székesfehérvári önkormányzat díját Dér Adriennek, a megyei önkormányzat díját Nagy Editnek valamint a Volksbank Zrt. díját Hegedűs 2 Lászlónak.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!