Külföld

2009.05.09. 12:07

Álomesküvő Belgrádban - 202 pár mondta ki az igent

Az "Álomesküvő" elnevezésű rendezvény keretében 202 fiatal pár mondta ki a boldogító igent szombaton a belgrádi városházán.

feol.hu

A 202 násznép és a rengeteg érdeklődő az esketés után konfettiesővel árasztotta el az ifjú házasokat, miközben fehér galambok tömege szállt az ég felé. A Szerbia minden részéből érkezett szerencsés kiválasztottaknak nemcsak ingyen volt az esküvő, elegáns ruhát is kaptak hozzá, rengeteg ajándékot, s a vidékieknek Belgrád városa fizette a szállodát.
Akik előbb gondoltak a családalapításra, mint az esküvőre, s ezért sikeresen tette is, azok a szerb főváros legbelső kerülete, Savski Venac önkormányzatától babakocsit kaptak ajándékba.
Délben a fiatalokat Novak Djokovic, a férfiak világranglistáján 3. helyen álló legjobb szerb teniszező látta vendégül, aki most otthon versenyez, s már bejutott a belgrádi salakpályás férfi tenisztorna negyeddöntőjébe.
Az Álomesküvőt először tíz éve rendezték meg Belgrádban, s ma már a szerb főváros egyik kedvelt turisztikai programjának számít.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!