Külföld

2009.08.13. 17:58

Halála után is lehúzzák a bőrt Jacksonról - film készül utolsó próbafelvételeiből

FMH - Október végén kerülhet a mozikba az a film, amely a nemrég elhunyt Michael Jackson tervezett koncertjének utolsó próbafelvételeiből és egyéb dokumentumokból áll majd össze.

feol.hu


Az archív képen Michael Jackson popénekes a média képviselőihez beszél tervezett koncertjéről az O2 Arénában Londonban 2009. március 5-én
Fotó: MTI/EPA

Film készül az elhunyt popsztár próbafelvételeiből - jelentették be 2009. augusztus 12-én a  japán Sony cég képviselői. A Sony 60 millió dollárért megvásárolta az AEG Live-tól, Michael Jackson tervezett koncertjeinek szervezőjétől a szupersztár utolsó próbafelvételeit. A videoanyagot kiegészítik további dokumentumokkal Jacko életéről, illetve a barátok ismerősök visszaemlékezéseivel, és az így készült filmet This Is It címmel október végén bemutatják a mozikban. Jackson halála óta a tető alá hozott filmszerződéssel és a különböző reklám-megállapodásokkal száz millió dollárt "keresett". "Ez új rekord, amelyet egyhamar nem dönt meg senki" - idézte 2009. augusztus 13-án a The New York Times John Brancát, az elhunyt énekes ügyvédjét, hagyatékának egyik kezelőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!