erős emberek és western

2018.08.23. 07:10

Tiszteletét tette Jack Spenót kapitány és Bunyós Pityu az ágotai falunapon

A gyerekeket western hétpróbára invitálta Jack Spenót kapitány, aki egyidejűleg a Karib-tenger kalózainak üdvözletét is tolmácsolta a sárszentágotai falunapi kavalkád derék közönségének.

V. Varga József

A habparti jó mulatság, jó móka volt

Fotó: Sebestyén Zsanett

A sárszentágotai falunap nyitányán a Kolibri RC modellrepülőit csodálhatták meg az érdeklődők földön és levegőben egyaránt, majd egy drón is felszállt a futballpálya fölé. A gyerekek közben már Jack Spenót kapitány western hétpróbáján vehettek részt, ezután pedig a nagy melegben a tűzoltók habpartival frissítették fel az aprónépet.

A habparti jó mulatság, jó móka volt
Fotó: Sebestyén Zsanett

Az amatőr erős emberek különböző versenyszámokban fitogtatták erejüket, majd Jack Spenót is részt vett a lurkókkal egy kis erőpróbán Juhász László atyamester közreműködésével.

Strongman-viadal – Emeld és forgasd a traktorkereket!
Fotó: Sebestyén Zsanett

A sárosdi illetőségű szkanderbajnok, Barzsó Henrietta bemutatta sportágát és tehetségét, a merészebbek meg is mérkőzhettek vele.

Jack Spenót kapitány és válogatott legénysége
Fotó: Sebestyén Zsanett

Eközben a nagysátor egyik szegletében biotermékeket vonultattak fel a termelők. Késő délután, a faluvacsorán jó étkekhez szólt a nóta: Komonyi Zsuzsi énekelt.

Motoros kunsztok K Stunt Team módra
Fotó: Sebestyén Zsanett

Azután színpadra lépett az ágotai Csillagfürt Nyugdíjasklub kórusa, majd a szépkorúak egy zenés-humoros paródiát adtak elő.

 

Ezt követően a K Stunt Team motoros ügyességi kunsztokkal szórakoztatta a nagyérdeműt; a faluban tavasszal meghirdetett Legvirágosabb porták környezetszépítési verseny díjait Sebestyén Zoltán polgármester adta át. Este Bunyós Pityu mulatós egyvelege hangolta a jókedvet, azután tűzijáték szikrázott, végül a nap zárásaként, az utcabálon Paksi Zoli zenéjére rophatták a táncot a mulatni vágyók kifulladásig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában