Boldog nőnapot!

2018.03.05. 15:55

Számos rendezvényen ünnepelhetjük a nők napját Fejér megyében a hétvégén

Bár a nemzetközi nőnapot március 8-án ünnepeljük, többféle programon vehetünk részt már március hetedikétől egészen 14-ig a megyében.

Feol

Forrás: Pixabay

Március 8.

SZÉKESFEHÉRVÁR A Nemzetközi Nőnap alkalmából Mits Marci 16:30 órától a „Művek az emeletről”, (Deák Gyűjtemény) 18:30-tól pedig a „HANYATtLÓ-SZÁRNYALÓ” című kiállítás (Csók István Képtár) szobrai között játszik szaxofonon. A zenés tárlatnézésre a belépés hölgyeknek ingyenes – aki férfi kísérővel érkezik, ajándékcsomagot is kap.

SZÉKESFEHÉRVÁR Ingyenes tárlatvezetés a Hetedhét Játékmúzeumban: a Moskovszky gyűjtemény mögött lévő rejtélyes és olykor már-már misztikus női sorsokat vesszük górcső alá. Megtudhatjuk többek között, mi fűzi a gyűjteményhez Groedel Dóra bárónőt. Milyen tragédia áll a Frozen Charlotte babák megszületése mögött? Ki az a svéd énekesnő, akiről a gyűjteményben értékes darabok lapulnak? Valamint kik azok a példaértékű nők és anyák, akik egy-egy nagy babamárka mögött állnak, mint a Steiff a Käthe Kruse vagy a Lenci? Előzetes jelentkezés szükséges:  Telefon: +3622202601-es telefonszámon, vagy e-mailben:  [email protected] | [email protected]

SUKORÓ A kultúrházban köszöntik a hölgyeket a „Muzsika szárnyán” címmel Horváth Elemér Emi és Horváth Péter önálló estjével köszöntik a hölgyeket a nőnap alkalmából. Buch Tibor színművész énekel az esten, melyre a hölgyeknek ingyenes a belépés.

MÓR Március 8-10 között nőnapi borvacsorákon várják a hölgyeket ünnepelni kívánó vendégeket az Öreg Prés étteremben.

Március 9.

GÁRDONY A gárdonyi Nemzedékek Házában lép fel a nőnap jegyében a Boka Akusztik együttes. 18 órától várnak mindenkit a koncertre.

Március 10. 

BODAJK A Városi Önkormányzat szombaton, 16:30-tól tartja nőnapi rendezvényét. Köszöntőt mond: Wurczinger Lóránt polgármester. Program: a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola tanulóinak műsora, sztárvendég: Soltész Rezső.

LOVASBERÉNY A Község Önkormányzata 17 órától nőnapi teadélutánra várja a hölgyeket, melynek keretében fotókiállítást is láthatnak az érdeklődők. Köszöntőt mond Szili Miklós polgármester.

Március 14.

SZÉKESFEHÉRVÁR Hot Men Dance – Nőnap Székesfehérváron! 18 órától 22 óráig csak a hölgyeké a főszerep ezen az estén, hiszen Európa tíz legsármosabb és legprofibb revü előadója fogja szórakoztatni őket. A Hotel Magyar Királyban vár 16 fergeteges produkció, egyedülálló látvány, igazi Las Vegas-i hangulat! Ez az a hely ahol igazán elengedheted magad! Szabadulj meg a gondoktól, csináljatok egy csajos bulit! A hangulat fokozásáról Frederico és Pietro Jackson gondoskodik. Sztárvendégünk az ország legsármosabb férfi énekese, Ya Ou Feng, akivel közös produkciókat láthattok majd! Jegyek kaphatók itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában