Mindig szeretettel vették körül a gyerekeket

2018.12.05. 07:30

Nyugdíjas pedagógusokat köszöntöttek a Bory Jenő iskolában

„Egy pedagógus kedves szava sokszor többet ér egy gazdag karácsonyi ajándéknál” – hangzott el a Pedagógusok Szakszervezetének karácsonyi ünnepségén, melyen a nyugdíjas kollégákat köszöntötték.

S. Töttő Rita

A nyugdíjas pedagógusokat köszöntötték a Bory Jenő Általános Iskolában

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

 

A Pedagógus Szakszervezet Nyugdíjas Tagozatának tagjait köszöntötték kedden a Bory Jenő Általános Iskolában. Az eseményen többek közt Cser-Palkovics András polgármester és Farkas László, a terület önkormányzati képviselője is részt vett. Az idősekhez a legifjabbakat nevelő, óvodai tagozat titkára szólt:

A nyugdíjas pedagógusokat köszöntötték a Bory Jenő Általános Iskolában
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

- Egész életükben szeretettel vették körül a gyerekeket, de nem csak karácsonykor, hanem az év minden napján a szeretet és a megértés jegyében élnek. Ezt a gondolatiságot igyekeztek továbbadni az ifjabb generációnak is. Értékes munkájuk nem merülhet hát feledésbe, hiszen minden diáknak a sikere valahol az önök munkája is, önöknek is köszönhető! Tudom, hogy a mai kor pedagógusai is ennek a gondolatiságnak a birtokában vannak. Egy pedagógus kedves szava, gyöngédsége, bátorítása, dicsérete sokszor többet ér a gyereknek egy gazdag, karácsonyfa alá tett ajándéknál...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában