szépségverseny

2019.12.20. 11:30

Felkészítő táborban járt Tündérszépünk, élményeiről mesél

A Tündérszépek nevű szépségversenyünk országos döntőjébe jutott lányok felkészítő kurzusokon vettek részt a múlt hétvégén a badacsonyi Hotel Bonvino-ban. A Fejér megyei továbbjutót, Mészáros Rékát kérdeztük élményeiről.

Fodor Tímea

Fotó: MW

Bár az elején nagyon izgult, hogy hogy fogják őt fogadni a lányok és milyen lesz a hangulat, a buszra felszállva kellemes légkör fogadta a Fejér megyei versenyzőt, Mészáros Rékát.

Beszámolójából kiderül, cseppet sem unatkoztak a Tündérszépek

A Veszprém megyei Bendes Eszterrel került egy szobába a háromnapos tréning idejére, de mint azt elárulta nekünk Réka, egyből megtalálták a közös hangot, hiszen azonos értékeket képviselnek mindketten. A szállodai becsekkolás után ebédeltek a lányok, majd Béres Alexandra tartott nekik egy előadást a helyes táplálkozásról és a sport fontosságáról. Természetesen a mozgás sem maradhatott el, egy fantasztikus edzéssel készült a Tündérszépeknek, amit mindenki élvezett. Hamar elérkezett a vacsoraidő, majd egy borkostolón is részt vehettek, ahol nemcsak, hogy finom és különleges nedűkbe kortyolhattak bele, de még betekintést is kaptak a borkészítés rejtelmeibe. A következő napon sem unatkoztak a lányok, végig nagyon pörgős volt. Egész nap fotózták őket, csodás sminkeket, haj- és ruhakölteményeket kaptak. Ezután következett a ruhapróba, ahol mindenki megkapta az estélyi ruháját a versenyre, valamint a bikinit is. A program következő pontja egy kommunikációs tréning volt, ami egy rövid bemutatkozó videó forgatását előzte meg. Mint Réka elárulta, végtelenül türelmes és segítőkész, profi szakemberekkel dolgozhattak együtt. A másnap délelőtt járás és koreográfia próbával indult, amit a Fejér megyei versenyző nagyon élvezett, hiszen imád táncolni. A tábort végül egy ebéd zárta, mielőtt elindultak a lányok haza.

Fotó: Mészáros Réka

Réka nagyon hálás azért, hogy a részese lehet Tündérszépek szépségversenyünknek, s mint elárulta, a táborban mindenki a legjobbat akarta a számukra, amit meg is kaptak. Végig élvezetes programokkal várták őket, a szálloda csoda szép volt és az ételek is kifogástalanok voltak. Megkérdeztük tőle, melyik programot élvezte a legjobban, de azt felelte, nem tud egy konkrétat kiemelni, mert mindegyik jó volt és különleges. Az pedig különösen nagy öröm volt a számára, hogy Kocsis Korinna, az egyik legnagyobb példaképe végig velük volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában