Tehetségeket támogattak

2017.12.07. 16:56

Művészeti délután öt helyszínen: aktív nap volt Cecén

Csodálatos élményeket szereztek a Cecei Általános Iskola diákjai és pedagógusai a nemrég megrendezett művészeti délutánon.

Szabóné Várady Katalin

Népszerűek voltak a művészeti foglalkozások

Fotó: az iskola

A Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház munkatársainak támogatásával létrejött eseményen öt helyszínen, különböző technikákkal ismerkedtek meg a jelenlévők.

Hangszersimogató énekes foglalkozás keretében Mohai Judit és Vörös Villő zenepedagógusok látogattak el az iskolába. Egy másik teremben irányított beszélgetést rendeztek a képzőművészetekről, amit egy festészeti foglalkozás követett Szűts Angéla rajztanár, képzőművészeti terapeuta támogatásával. Eközben egy másik teremben – szintén beszélgetéssel egybekötve – kerámiatechnikákat próbálhattak ki Novák Edith textilművész, művészetterapeuta segítségével. A következő teremben Barbély Gábor színész ösztönözte mozgásra egy drámafoglalkozás keretében az első és második évfolyamos kisdiákokat.

Népszerűek voltak a művészeti foglalkozások
Fotós: az iskola

A legnagyobb létszámot megmozgató foglalkozás a modern tánccal való ismerkedés volt, amit Csák Szelina Fruzsina vezetett, aki az

Eurodance csoport aktív tagja jelenleg is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában