Programajánló

2023.03.11. 16:00

Egy játékos és egy kulturális, beszélgetős program az Aranybullában

Egyre népszerűbb a székesfehérvári Aranybulla Könyvtár társasjátékos foglalkozása. A következő alkalom március 18-án lesz, előtte pedig Aranyat érő beszélgetésre is várják a közönséget.

FMH

Forrás: Pexels.com

A következő időszakban két remek programot is kínál a könyvtár: az egyik szó szerint könnyed és játékos, hiszen a Játs(s)zma című családi társasjáték délelőttről van szó. Erre március 18-án, szombaton 9:30-tól 12 óráig kerül sor, és a szervezők már most jelzik: előre kell regisztrálni e-mailben, telefonon vagy a könyvtár Facebook oldalán, mivel igen nagy az érdeklődés. A maximális létszám 25 fő.

A délelőtt során különböző társasjátékokba lehet bekapcsolódni - a játékmester Kozma Ferenc lesz, a társasokat pedig a Székesfehérvári Társasjáték Klub biztosítja. 

A másik programot március 8-ról kellett elhalasztani: ez az Aranyat érő beszélgetések című irodalmi, kulturális beszélgetéssorozat következő alkalma. A vendég március 16-án, csütörtökön 17 órakor Ács Tamás színész lesz, aki rövid előadás részletekkel, versekkel is készül.
Tamás nemrég költözött Székesfehérvárra családjával, jelenleg szabadúszó színész, több önálló estje van, de jelenleg is próbál a Vörösmarty Színház egyik készülő előadásában. A házigazda Bokros Judit újságíró.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!