"Te vagy a legjobb mama..."

2022.11.02. 09:12

Szívhez szóló üzenet a nagymamának - Egy elhagyott "palackposta" keresi tulajdonosát

Vajon a nagymama hagyhatta el? Vagy a kisgyermek, aki örömet akart szerezni szeretett nagymamájának? Nem tudni, de olvasónkkal együtt mi is szeretnénk, ha megtalálná gazdáját a kedves kis "palackposta"!

Házi Péter

Ezt a kedves kis üzenetet rejtő "palackpostát" vagy a nagymama vagy az unoka hagyhatta el a fehérvári Tolnai utcában

Fotó: Kovács Erika

A Tolnai utcai óvoda sarkán kedden délután egy "modernkori" palackpostát talált az arra járó Kovács Erika. A kis üvegcsében pedig egy gyermekbetűkkel teleírt kis papír lapult: "Te vagy a legjobb MAMA a viágon!" és utána három pici kis szív.  Így. Az L betű hiányzik. Látszik, hogy a gyermek, aki írta, egyedül tette ezt, hogy örömöt szerezzen drága nagymamájának.

Nagy kincs ez az egyetlen mondat! Reméljük, megtalálja azt akinek szánták!
Fotós: Kovács Erika

Vajon a cirkalmas sorok írója hagyta el a szívhez szóló üzenetet? S így a nagymama még nem is tud róla? Vagy a nagyszűlő zsebéből, táskájából pottyant ki véletlenül a drága üzenet? S emiatt a nagymama most keservesen sír valahol? 

Nem tudjuk, de amiként kedves olvasónkat is a segíteni vágyás mozgatta, amikor a történetet megosztotta a Szeretem Székesfehérvárt csoportban, úgy mi is azt szeretnénk, hogy találjon vissza tulajdonosához a kedves kis emlék. Aki tudja, hogy kié lehet, írja meg nekünk, hátha együtt tudunk segíteni!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!