Kosárlabda

2016.02.10. 16:34

Szent István Kupa: csütörtök délben lép pályára a DKKA

Székesfehérvár - Csütörtökön kezdődik a kontinens egyik legrangosabb, fiú utánpótlás kosárlabdatornája, a Szent István Kupa, európai torcsapatok részvételével.

Horog László

A korábbi esztendőkhöz hasonlóan, ezúttal is a Vodafone Sportcentrumban rendezik a küzdelmeket, két csoportban, nyolc együttes harcol a díszes trófeáért. Az A-jelű négyesben a Real Madrid, a Cibona Zagreb, a Fenerbahce és a magyar U16-os válogatott, a B-jelű kvartettben a Bayern München, a Partizan Beograd, a Stellazzurra Roma és a Dávid Kornél Akadémia érintett.

A torna első összecsapását a csütörtökön, 12 órakor a DKKA vívja a rómaiakkal, 14.15-től a Real Madrid lép pályára a török Fener ellen. A Partizan 16.30-kor kezd a Bayernnel, a napot 18.45-től a magyar korosztályos válogatott zárja a Cibona ellen.

Pénteken szintén délben indulnak a csaták, a Fenerbahce küzd a magyar válogatottal, aztán a Bayern harcol a Romával, a DKKA pedig 16.30-kor meccsel a szerb Partizannal. Szombaton 10 órakor indulnak a küzdelmek, a Partizan nyitja a napot az olaszokkal, őket követi a Cibona-Fener találkozó, a DKKA 14 órakor kezd a Bayernnel. A napot a válogatott zárja a Reallal, 21.15 órai kezdette. A helyosztókat vasárnap, 9.30-tól rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!