Kisláng

2017.08.03. 17:09

Szűrővizsgálatra várják hamarosan az asszonyokat Kislángon

Kisláng – Településképi arculati kézikönyv és Településképi rendelet. Nyári igazgatási szünet. Szűrővizsgálat a hetekben.

V. Varga József

Az önkormányzatnál is zajlik a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló rendelet egyeztetési eljárásának előzetes tájékoztatási szakasza a Településképi arculati kézikönyv és a Településképi rendelet elkészítésére vonatkozóan.

A véleménynyilvánítás augusztus 9-én zárul. A községházán augusztus 7-étől 18-áig igazgatási szünetet rendeltek el. Az ügyeleti ügyintézés az alábbi időpontokban vehető igénybe: augusztus 7. (hétfő), 9. (szerda), 14. (hétfő) és 16. (szerda) 8 és 12 óra között. A 45-65 év közötti asszonyok névre szóló meghívót kapnak emlőszűrő-vizsgálatra augusztus 31-én, szeptember 1-jén és 4-én 9 és 15.30 óra között a művelődési házhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!