Kézilabda

2017.05.08. 14:06

Nem várt pofonba szaladtak

Kozármisleny - Győzelmi reményekkel utazott Baranyába a Gárdony-Pázmánd NKSE együttese, de csalódnia kellett a női kézilabda NB I/B 24. fordulójában.

Ferencz Balázs

Kozármisleny-Gárdony-Pázmánd NKSE

27-20 (14-9)

Kozármisleny, 100 néző. Vezette: Mardi, Őri.

Kozármisleny: Vig, Badochay, Gadányi (kapusok) - Linder 4, Schäffer 7, Szőllősi, Ragoncsa, Leitner, Zeba, Szemmelrock 5, Fekete A. 1, Humel, Egervári, Spán 1, Halász 2, Tóth T. 7. Vezetőedző: Kovács Tamás.

Gárdony: Fekete D., Biró (kapusok) - Németh N. 2, Kuhinkó 5, Urfi 2, Szabó A. 5, Dublinszki, Gyebrovszki 3, Selenka 2, Hamuth 1, Gránitz. Vezetőedző: Pánczél Barabás.

A múlt heti, káprázatos bravúrgyőzelmével a dobogót ostromló Gárdony-Pázmánd NKSE együttese a tabella 11. helyén álló Kozármisleny vendégeként a két pontért lépett pályára, bár, a rettentő rövid cserepad sejteni engedte, hogy nem lesz könnyű dolguk a tóparti lányoknak. Nem csak a létszám volt kevés Baranyában, de a gárdonyi hölgyek teljesítménye és akarata sem ütötte meg azt a szintet, melyet mesterük elvárt volna. Senki nem játszott kiemelkedően a csapatból, talán az idei szezon leggyengébb produkcióját nyújtották Pánczél Barabás tanítványai.

A hatodik helyre visszacsúszó Gárdony vasárnap 18 órakor Nagyatádon vizitál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!