Kézilabda

2014.11.05. 13:46

A Gárdony-Pázmánd bravúrja

Székesfehérvár – Az NB II-es női kézilabda-bajnokságban a Gárdony-Pázmánd a tabellán első Érd II otthonában bravúros döntetlent ért el.

Matók János

Érd II–Pázmánd-Gárdony 24-24 (11-9)

A vendégek – KISS O., Szendrei R., Gránitz P., Kácsor M. 1, KŐSZEGI G. 6, FLESSER D. 5, Mihályi A. 3, Madár G., Gabnai M. 3, Köllő K. 2, Pesti Zs. 3, Czakó K., edző: Németh Helga, Pánczél Barabás.

Nagyon értékes egy pontot szereztek a tabellán első helyezett Érd II otthonában. A gárdonyi lányok a listavezető otthonában sem ijedtek meg. Az első gólt ugyan a hazai csapat szerezte meg, de a vendégek nem sokáig maradtak adósak a válasszal. A 11. percet követően, 7 percig gólcsend állt be a mérkőzésen, de ezt a vendégeknek sikerült megtörni, és át is vették a vezetést. A második félidőt az érdiek 2 gólos előnnyel kezdték, viszont Németh Helga és Pánczél Barabás tanítványai minden erejüket bevetették az egyenlítés érdekében, sőt, a 36. percben már ismét náluk volt az előny. Ezt követően fej-fej mellett haladtak a csapatok, amiben benne volt a gárdonyi győzelem lehetősége is. Végül maradt a döntetlen, amire a vendégek teljes joggal rászolgáltak. Mutatott játékuk bíztató jel a következő mérkőzésekre. A junior csapat tovább menetel, hiszen 29-16 arányban nyert a vendéglátó ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!