Kézilabda

2012.01.21. 15:34

Kézilabda EB - Ismerkedés Újvidékkel

A szombat délelőtti sajtótájékoztatót követően, a magyar csapat Mocsai Lajostól egy kis kimenő kapott, ebédig.

Orosz Péter

A játékosok egy része Ilyés Ferenc vezetésével kisebb sétára indult, a városba, a társasággal tartott a csapatba "új" játékosként bekerült Vadkerti Attila is. Sok idejük nem volt, de azért "beleszagolhattak" a város hangulatába.

A másik csoportból tovább jutott csapatok - Horvátország, Szlovénia és Izland – a vajdasági Versecről a délelőtt folyamán autóbuszokkal érkeztek a Park Hotelbe. A házigazdák minden tőlük telhetőt elkövettek, hogy a játékosokban a meccsek által generált feszültséget csökkentsék, illetve más síkra helyezzék. Erről egy öttagú fogadóbizottság igyekezett folyamatosan gondoskodni. A horvát illetve szlovén játékosokat kevésbé, míg az izlandi játékosokat jobban lenyűgözte a szervezők  "ködösített" előadása.

Eközben Fazekas Nándor - a magyar válogatott egyik kimagasló teljesítményt nyújtó kapusa - szinte házigazdaként üdvözölte az érkező játékosokat, jó ismerősök voltak, régi csapattársak, volt akivel Gummersbachban játszott egy csapatban.

A délutáni csendes pihenő után hat órakor lesz a következő edzés a Spens Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!