három autó ütközött

2018.09.07. 10:05

Ráfutásos baleset történt a 81-esen, Sárkeresztesnél

Csütörtökön késő délelőtt egy fehérvári autós nem tartott megfelelő követési távolságot, ezért belefutott az előtte fékező autóba, nekiütközött egy másiknak, majd az árokban állt meg.

Police.hu

Forrás: police.hu

A 81-es számú főút 7-es kilométeréhez, Sárkeresztes külterületére kértek rendőri segítséget szeptember 6-án késő délelőtt egy közúti közlekedési balesethez.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján egy Peugeot típusú személygépkocsi 32 éves vezetője Székesfehérvár felől Mór irányába közlekedett, azonban haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó, majd forgalmi ok miatt megálló Suzuki típusú személygépkocsi mögött és hátulról nekiütközött, majd egy Toyota típusú személygépkocsinak is nekicsapódott és az úttestet szegélyező vízelvezető árokban állt meg. Az ütközés következtében a Suzuki nekiütközött egy előtte szintén forgalmi ok miatt álló személygépjárműnek is. A baleset során a Suzuki utasa megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!