friss információk

2019.11.14. 17:58

Meghosszabbították a nádasdladányi gyilkos bűnügyi felügyeletét

A nádasdladányi gyilkossággal gyanúsított férfival szemben a Székesfehérvári Járásbíróság bűnügyi felügyeletet rendelt el, amely november 4-én lejárt.

feol.hu

A helyszínelés a Sport utcában zajlott

Fotó: police.hu

Olvasónk azzal a kérdéssel fordult hozzánk, hogy van e bármilyen friss információ az üggyel kapcsolatban. A Fejér Megyei Hírlap megkeresésére a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság a következő választ adta:

„A nevezett ügyben a Székesfehérvári Járásbíróság a gyanúsított bűnügyi felügyeletét 2020. március 4-ig meghosszabbította, melynek értelmében a férfi Székesfehérvár közigazgatási területét engedély nélkül továbbra sem hagyhatja el.”

Előzmények:

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/a-varosban-setalgat-a-nadasdladanyi-gyilkos-3142256/?fbclid=IwAR33T-b3s5BpHwOO-pWpTe-Yb0vV6d6ww0zEbfaRBfVXKzf9_UOeM56-AZM

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/beismerte-tettet-a-nadasdladanyi-keseles-elkovetoje-3080711/

https://www.feol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/vegzetes-szuras-nadasdladanyban-egy-fehervari-ferfit-allitott-elo-a-rendorseg-3075188/

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!