az elmúlt 24 óra mutatója

2019.07.31. 14:30

Hamis rendszámmal és forgalmival autózott egy férfi Agárdon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A szolgálatban lévő állomány nyolc személyt fogott el, tizenegy főt állított elő, és egy esetben foganatosított biztonsági intézkedést.

Police.hu

A járőrök Agárdon, a Balatoni úton ellenőriztek július 30-án délelőtt egy Ford típusú személygépkocsit és annak 55 éves sofőrjét. A rendőrök megállapították, hogy a járműre egy másik autóra kiadott forgalmi rendszámot helyeztek fel, továbbá a gépkocsi alvázszáma nem egyezett a forgalmi engedélyben szereplő adatokkal. A férfit az egyenruhások a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították, a rendszámokat és a forgalmi engedélyt lefoglalták. Az eset miatt egyedi azonosító jellel visszaélés elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás – tudtuk meg a rendőrségtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!