nem jogerős

2019.10.11. 12:09

Élettársát bántalmazta egy áruház előtt a lovasberényi férfi, indítványozták a letartóztatását

A Székesfehérvári Járási Ügyészség súlyos testi sértéssel vagy súlyosabban minősülő könnyű testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt indítványozta annak a férfinek a letartóztatását, aki 2019. október 6. napján az egyik bevásárlóközpont főbejáratánál több alkalommal megütötte, illetve rugdosta élettársát.

FEJÉR MEGYEI FŐÜGYÉSZSÉG

A gyanúsítottal szemben a nyomozás adatai szerint alapos gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy élettársát a lovasberényi tartózkodási helyükön 2018. júniusa óta rendszeresen bántalmazta, amellyel különböző sérüléseket okozott. A gyanúsított a fenti napon, a délutáni órákban a bevásárlóközpont előtt élettársát több alkalommal, ököllel testszerte megütötte, megrúgta, majd az eszméletét vesztett és földre került sértettet karjánál fogva a földön húzta, közben több alkalommal ütötte, rúgta, majd egy padhoz vonszolta, arra rálökte, megfejelte és egy cipővel a fejét ütlegelte, amelyek ütések következtében a sértett több sérülést szenvedett. A gyanúsított többször volt büntetve erőszakos bűncselekmények miatt, a sértett sérelmére elkövetett bántalmazások miatt az elmúlt egy évben három alkalommal történt rendőri intézkedés. Cselekményét az elmúlt egy évben sorozatjelleggel, különös visszaesőként követte el, így alaposan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén a bűncselekményt folytatná, vagy újabb bűncselekményt követne el. A Székesfehérvári Járásbíróság a gyanúsított letartóztatását az ügyészi indítvánnyal egyezően elrendelte, a döntés a terhelt fellebbezésére figyelemmel nem végleges – tájékoztatott Jászberényiné dr. Király Teodóra sajtószóvivő.

 

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!