Jégkorong

2012.11.04. 06:29

Gyarapítani a pontokat!

A Sapa Fehérvár A V19 jégkorongcsapata remekül zárta az előző hónapot (7 győzelem, 2 vereség), de rosszul kezdte a novembert.

Silye Sándor

Ladányiék a csehországi Znojmóban léptek jégre, ott, ahol már nyertek, de pénteken „egyenlítettek” az akkor házigazdák, miután 3-1-re győztek. Vasárnap este folytatódik a pontvadászat, a Sapa Fejér székhelyén a Dornbirner HC-t látja vendégül a 17.30 órakor kezdődő összecsapáson. A két együttes szeptemberi meccsét Ausztriában 4-2-re nyert a Dornbirner, úgy, hogy a végén üres kapuba lőtt találattal biztosította be győzelmét a vendéglátó.

Most itthon vissza lehet vágni, szükség is lesz rá, hiszen a pénteki verség után a csapat a hatodikról a nyolcadik helyre esett vissza a rendkívül szoros mezőnyben. Jellemző, hogy az ötödiket a kilencediktől csupán 3 pont választja el. Minden egyes pontnak jelentősége van hát. Természetesen így a  mai pontoknak is...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!