Jégkorong

2012.07.08. 16:39

Elindult a huzavona a jégkorongos Derek Ryan szerződése körül

Székesfehérvár - Derek Ryan aláírt az EBEL-szereplő Villachoz két esztendőre. A bibi csak az, hogy a Sapa Fehérvár AV19-el is élő szerződése van a jégkorongozónak - adtuk hírül tegnap.

Bobory Balázs

Elindult a huzavona...

Mint az ismert, a Sapa Fehérvár AV19 csatára, Derek Ryan a múlt héten menedzsere révén jelezte, felbontottnak tekinti szerződését a kék-fehérekkel és továbbáll. Szombaton már kiderült, hova szeretne igazolni a támadó: a Villach szerződtette két esztendőre.

Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatója vasárnap is hangsúlyozta lapunknak, nem történt olyan esemény, amely miatt érvénytelen lehetne Ryan kontraktusa az albásokkal, ezért ha Villachba kíván távozni, akkor az osztrák klubnak fizetnie kell a játékjogért. A fehérvári egyesület már jelezte az EBEL-nek a történteket, jelenleg itt áll az ügy.

Közben Ryan menedzsere azzal  fenyegetőzik, hogy pártfogoltját Észak-Amerikába viszi játszani, ha a Volán pénzt akar érte,  Ocskay szerint a játékosügynök enyhén fogalmazva is valótlanságokat állít.  A Sapánál arra számítanak, hogy a VSV kifizeti Ryan vételárát, arra pedig szemernyi esély sincs, hogy a csatár visszatérjen első európai klubjába, a Volánba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!