Jégkorong

2011.03.08. 18:23

Sokba került az Újpest elleni pontatlanság

Székesfehérvár - A Sapa Fehérvár AV19 farmcsapata azzal a tudattal lépett jégre, hogy a Miskolc és a Ferencváros elleni sikerük csak akkor értékes, ha győznek az Újpest ellen is.

Tóth Bence

Sapa Fehérvár AV19 - Újpest 1-3 (1-2, 0-1, 0-0)

Az ob. I.  harmadik helyéért folytatott ádáz küzdelemben kedden az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban Kóger István tanítványai a sereghajtó Újpest ellen kívánták folytatni három meccs óta tartó nyerő szériájukat. A lilla-fehérek árva három pontjukat  pont  Hegyiék ellen gyűjtötték be, így remek alkalomnak kínálkozott a mai mérkőzésen a visszavágás. A kapuban Vay  Orbán, Varga, Hajós, Kiss, Németh  Hetényi, Balogh, Hegyi, Nagy, Pilcsik  Ondrejcik, Maklári, Farkas T., Kovács, Farkas L.  Dósa, Meretei, Reiter, Horváth, Szabó összeállítású csapat a célokhoz   képest már az első harmad tizehnhatodik percében kétgólos hátrányba került. A fővárosiak, kihasználva a hátsó alakzatok bizonytalanságát előbb  Virág, majd Szajbert révén  mattolták Vay kapuját 0-2. A váratlan hidegzuhanyt követően Pilcsik emberelőnyös találata hozta vissza reményt a 19. percben 1-2. A folytatásban hiába hajtottak és szállították futószalagon a lehetőségeket a hazaiak, nemhogy egyenlíteniük nem sikerült, hanem még Davis emberelőnyben visszaállította  a két gólos különbséget a lilla-fehérek javára. A találkozó 58. percében Kóger István vezetőedző kikérte idejét, ám hiába támadtak hat a négy ellenében Hajósék, közelebb lopózniuk már nem sikerült, így 3-1 arányban alulmaradtak az Újpest ellenében. A vereséggel minimálisra csökkentek a harmadik hely megszerzésének esélyei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!