Iszkaszentgyörgy

2012.02.15. 12:57

Eseménydús hétvége az IKSZT-ben

A farsangi időszak végén 3 napig kulturális és szabadidős programok várják az érdeklődőket az iszkaszentgyörgyi IKSZT-ben.

Zámbóné Horváth Zsuzsa

Február 17-én, pénteken délután 2 órától rendhagyó, interaktív néprajzórát tartanak kicsiknek és nagyoknak a tavaly decemberben átadott közösségi házban. A délután témája a farsang és az ahhoz kapcsolódó szokások, hiedelmek lesznek, amit zenés, táncos formában dolgoznak majd fel közösen a résztvevők. A foglalkozást Gula Miklós néptáncpedagógus vezeti. Szombat este fél 7-től a helyi tehetséges fiataloké lesz a főszerep. "Miénk itt a tér" elnevezéssel indítanak útjára egy programot, ahol tehetséges helyi zenész fiatalok mutatkozhatnak be. Az este folyamán megszólal majd fuvola, zongora, szaxofon, valamint hallhatunk duetteket is. A hétvégét a vasárnapi I. Iszkaszentgyörgyi Civilek Napja zárja, ahol a helyi civil szervezetek mutatkoznak be, majd játékos feladatok megoldására hívják a programra látogatókat az egyesületi tagok. A játékot a helyi néptáncosok rövid táncháza zárja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!