Ingatlanbazár

2024.04.14. 11:30

Vegyen kúriát a Velencei-tó közelében!

A kúria jellegű 200 m2-es ingatlan tágas terekkel, pinceszinttel és a beépítéshez előkészített tetőtérrel rendelkezik. Az építőanyagok egyenesen Németországból és Angliából érkeztek hozzá. Igazi értéket képvisel az 50 gyümölcsfa, kordonosan kialakított csemegeszőlő és a ház elülső udvarán megvalósított kis angolkert. Kattintson, ha elképzeléseit Ön is egy ilyen kellemes otthonban tudná megvalósítani!

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

“VELENCEI - TÓ KÖZELÉBEN kúria jellegű ingatlan eladó!!

Nagyméretű, 5200 m2 területen megépített, kétszáz négyzetméter alapterületű családi ház, hozzáértéssel és szeretettel kialakított gyümölcsössel és angolkerttel eladó. A ház tégla építésű, igényes, tágas terekkel, korrekt pinceszinttel és a beépítéshez előkészített tetőtérrel. Az építőanyag és szerelvények Németországból és Angliából származnak, minőségiek, valamint a házhoz szervesen kapcsolódik egy roppant tágas garázs, és tárolóhelyiségek.Igazi értéket képvisel a megközelítőleg 50 db termő gyümölcsfa, kordonosan kialakított csemegeszőlő, kert, valamint a ház elülső udvarán megvalósított kis angolkert.Az ingatlan teljesen körbekerített.

Forrás: Ingatlanbazár 

Kérem keressen bizalommal, ha az életét, elképzeléseit egy ilyen kellemes otthonban tudná megvalósítani!”

Még több remek lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!