Frissen Fejérből

2021.12.19. 11:30

Kemencés langalló otthon? Ebben az etyeki szépségben menni fog!

Csodálatos, hangulatos etyeki ingatlanra bukkantunk! A 344 nm-es családi ház sok elemében szemet gyönyörködtető, de a búbos kemence szó szerint és átvitt értelemben is szívet-lelket melengető…

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

“Etyek patinás utcájában 344 m2-es gyönyörű családi ház, örök panorámás kilátással a budai hegyekre eladó! Az 1044 m2-es parkosított telken elhelyezkedő ingatlan bővelkedik az egyedi stílusú kialakításokban és az energiatakarékos megoldásokban. A kétszintes ház földszinti részén helyezkedik el egy tágas amerikai-konyhás nappali, dolgozó szoba, fürdő-háztartási helyiségek, hangulatos télikert szoba és a házhoz kapcsolódó három állásos garázs. Az emeleti szinten található egy gyönyörű kandallós nappali szoba kilátással Etyek legszebb részeire, három hálószoba, fürdő helyiségek és gardrób szoba amely garancia a kényelemre. Az egyedileg parkosított kerti részen a nyugodt kikapcsolódást szolgálja az úszómedence, grillterasz, tetővel fedett jacuzzi rész, és egy gyönyörű kerti tó növényekkel! [...]”

Forrás: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!