Horoszkópok

2012.08.22. 22:05

Napi horoszkóp - A Bika kitűnő formában van ma

Az Ikreknek azonban semmi sem fog úgy menni, ahogy szeretné.

feol.hu

Kos (március 21.-április 20.) - Valaki megpróbál ma beleszólni az életébe, akiről úgy véli, semmi köze ahhoz, hogy ön mit csinál. Udvariasan, de erélyesen hárítsa a dolgot, anélkül, hogy megsértené az illetőt.

Bika (április 21.-május 20.) - Kitűnő formában lesz ma, agya úgy vág majd, mint a penge. Rövid idő alatt megold számos feladatot, maga is meglepődik, hogy milyen sikeres lesz. A környezetére us jó hatással lesz.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Önnek ma semmi sem úgy fog sikerülni, mint ahogyan eltervezte. Ne aggódjon azonban emiatt, szerencsére nem lesznek súlyosabb következmények, egyszerűen kicsit peches lesz.

Rák (június 22.- július 22.) - Ön szeret mást mutatni önmagáról, mint amilyen valójában, szereti többnek-jobbnak feltüntetni magát. Ezt egy kis ideig el is tudja hitetni, aztán előbb-utóbb kiderül az igazság.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) - Ön kedvező benyomásokat kelt az emberekben, és ezt ma hasznosíthatja is. Hivatalos ügyek intézésénél előnyt szerezhet azzal, hogy udvariasan és készségesen viselkedik.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) - Melankolikus hangulatba kerülhet ma, talán a közeledő ősz teszi, de sokat foglalkoztatja majd az elmúlás. Gondoljon arra, hogy ez az élet természetes része és elkerülhetetlen.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Sokan fordulnak önhöz tanácsért, mert ön híres a józan ítélőképességéről. Mások helyett azonban ne döntsön, mert akkor a felelősséget is önnek kell vállalnia.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ahelyett, hogy folyamatosan másokat ostoroz, inkább a saját portája előtt kellene söprögetni. Túlságosan is kritikus másokkal, a saját hibáit viszont nem veszi észre.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Béketűrését ma próbára teheti valaki vagy valami, de azon legyen minden erejével, hogy megőrizze a nyugalmát. Nem ér annyit az egész dolog, hogy bosszankodjon rajta.

Bak (december 22.-január 20.) - Kicsit csípős hangulatban ébredhet, de a nap folyamán sokat javul majd a hangulata. Fogadja nyugodtan a munkahelyi feladatokat, úgy sincs más választása, mint hogy elvégezze őket.

Vízöntő (január 21.-február 20.) - Régen volt olyan jó napja, mint amilyen a mai lesz. Mintha minden gondja-baja egy csapásra megoldódna. A feladatait is könnyen végzi el, kollégái elismerését is besöpörheti.

Halak (február 21.-március 20.) - Csak saját maga változtathat a sorsán, ne várjon arra, hogy valaki majd mindent megold ön helyett. Néhány ügyben lépnie kellene, ne várjon tovább!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!