Horoszkópok

2017.08.31. 16:10

Napi horoszkóp - A Szűz végre összefut valakivel akit régóta látni szeretett volna!

Az élet ma komoly döntések elé állíthatja a Kosokat.

KOS (március 21.-április 20.) - A Plútó, a Jupiter és a Hold is támadja a Kos jegyét. Az élet ma komoly döntések elé állíthatja önt. Tartsa magát az eredeti elképzeléséhez, és így talán kizárható a tévedés.

BIKA (április 21.-május 20.) - Nagyon gondolja meg, mit válaszol bizonyos kérdésekre. Most nem szabad a hosszú távú tervekről senkivel sem beszélnie, nem szabad mások tudomására hozni a titkait.

IKREK (május 21.-június 21.)- Az ön uralkodó bolygója hátráló mozgásban van. Változtatni mindig lehet mindenen, önnek is más megoldást kellene keresnie egy problémára Ne legyen makacs!

RÁK (június 22.-július 22.) - A Hold ma a Plútóval áll együtt. Könnyen elbízhatja magát, azt hiszi talán, hogy már minden sínen van, és ekkor érheti kellemetlen meglepetés Jól járja körbe a részletkérdéseket.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Ma a Mars együtt áll a Merkúrral. Bármennyire is szeretne pihenni, kikapcsolódni, erre nem lesz lehetősége. Vegyen erőt magán, végezze el azt, amit mára tervezett, sokkal jobban fogja érezni magát utána.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- A Merkúr visszalépett az Oroszlán jegyébe. Már régen szeretett volna látni valakit, és végre ma az élet az útjába sodorja az illetőt! Az érzelmei mélyebbek, mint hitte volna.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A Plútó és a Hold támadja az ön jegyét. Bármit is szeretne elérni, csak első látásra tűnik jó ötletnek, figyeljen az intő jelekre. Ha megszólal az a bizonyos vészcsengő, hallgasson rá.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Nehéz napra számíthat. Gondolja át, mi a fontossági sorrend, mert nem sikerül mindennel végeznie. Most tényleg önnek kell a döntést meghoznia!

NYILAS (november 23.-december 21.) - Lehet, hogy rengeteg munkát kell majd befektetnie valamibe, aminek még sem lesz olyan pozitív a végkimenetele, mint ahogyan remélte.... Muszáj lesz felfednie a lapjait.

BAK (december 22.- január 20.) - A Plútó és a Hold együtt állnak az ön jegyében. Várja ki a megfelelő alkalmat ahhoz, hogy megmutathassa a tehetségét. Addig próbálja meg elviselni azt, hogy mások mondják meg, mit kell csinálnia.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Ne hagyja kétségek között a párját. Beszélgessenek a problémákról, hallgassa meg a másikat, engedje, hogy elmondja a sérelmeit. Mindenkinek teljes erőbedobással kell dolgoznia.

HALAK (február 21.- március 20.) - A Szaturnusz még támadja a Halak jegyét. Egyre nehezebben tudja elviselni mások jelenlétét - az elfojtott indulatokat kezelnie kell, a harag mindenhol rossz tanácsadó.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!