Horoszkópok

2012.11.09. 23:05

Napi horoszkóp - A Skorpió foglalt párt nézett ki magának

A Vízöntő csendre, nyugalomra vágyik.

feol.hu

Kos (III. 21–IV. 20.)

Alig várta már ezt a napot, végre kialudhatja magát és nem aggódik azon, hogy mivel fogadják majd a munkahelyén. Vannak dolgok, amelyek bosszantják, de most ne ezekre koncentráljon!

Bika (IV. 21–V. 20.)

Nem akarják kifizetni az, ami jár önnek, s emiatt iszonyú haragra gerjedhet. Amennyiben jogi útra tereli az ügyet, számoljon vele, hogy évek telnek el, mire visszalátja a pénzét.

Ikrek (V. 21–VI. 21.)

A szerelmi életében kínos napok következnek. Talán épp most költözik szét a partnerével, esetleg a kedves kimondja, hogy vége, netán kitudódik egy félrelépés. Nem lesz könnyű napja.

Rák (VI. 22–VII. 22.)

Egy váratlan helyzet adódhat, amelyben gyorsan kell döntést hoznia, ezért nem biztos abban, hogy a helyes utat választotta. Tartson ki az elhatározása mellett, az idő önnek dolgozik!

Oroszlán (VII. 23–VIII. 23.)

Családi programot tervezett mára, erre a családtagjai sorra mondják le az összejövetelt. Frusztrálja, hogy ez csak önnek fontos, s ez elrontja a hangulatát, nem is csinál semmit.

Szűz (VIII. 24–IX. 23.)

Ne menjen bele zűrös helyzetekbe, mert semmit sem ér el vele, csak feldúlja a saját nyugalmát. Ha a szomszédja nem köszön önnek, vegye úgy, hogy legalább nem kell visszaköszönnie.

Mérleg (IX. 24–X. 23.)

Rosszul érinti az a közömbösség, amelyet a rokonai réséről tapasztal. Pedig ön tényleg mindent megtett, hogy összehozza a családot, de úgy tűnik, hogy ez most nem fog sikerülni.

Skorpió (X. 24–XI. 22.)

Olyan ember iránt érez vonzalmat, aki már foglalt, s ez bizony bonyodalmakhoz vezet. Amennyiben nem akarja a másodhegedűs szerepét felvállalni, még most hagyjon fel a viszonnyal.

Nyilas (XI. 23–XII. 21.)

Másokon igyekszik segíteni, ezért olyan dolgokat is elvállal, amihez semmi hangulata nincs. Ez igazán szép, ám egyre feszültebbé válik a kötelezettségtől. Gondoljon magára is!

Bak (XII. 22–I. 20.)

Jól látja a lehetőségeit, ám a megvalósításukat már képtelen segítség nélkül kivitelezni. Amennyiben tőkére van szüksége, alaposan nézze át az ajánlatokat, nehogy csőbe húzzák!

Vízöntő (I. 21–II. 20.)

A partnere próbára teszi a hűségét, de ezen ne húzza fel az orrát, talán csak egy buta tréfa az egész. Vágyik a csendre, ezért az estét szívesebben tölti majd otthon, mint társaságban.

Halak (II. 21–III. 20.)

Rossz érzése van, valami nyomasztja, s ez az egész napját képes elrontani. Ne mondja le a ma esti meghívást, mozduljon ki otthonról, hogy ezzel elterelje a figyelmét a gondjairól.

 

Szeretné tudni, mit hoz a jövő?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!